Col·legi Carmelites

AVÍS DE SUSPENSIÓ DE CLASSES 12/09/19.

  AVÍS DE SUSPENSIÓ DE CLASSES i TANCAMENT D’INSTAL·LACIONS ESPORTIVES I MUNICIPALS

 
 Emergències i Seguretat de la Comunitat Valenciana ha decretat la preemergència nivell roig al litoral sud de València per fortes pluges i vent.
 
A causa de les previsions per a la jornada de demà i després d’avaluar l’informe emés per la Policia Local que recomana la suspensió de les classes, l’Ajuntament de Gandia ha decidit:
 
 Suspendre les classes a tots els centres educatius i formatius de la ciutat.
 
 Tancar les instal·lacions esportives municipals i la xarxa de biblioteques de Gandia.
 
 Des del consistori es recorda que s’atenga a totes les recomanacions establertes per a aquest tipus de situacions (evitar els desplaçaments en cotxe, i mantindre la prudència) i informar-se només a través dels canals oficials de l’Ajuntament de Gandia.
 
📞 Qualsevol incidència es pot avisar al telèfon d’emergències 1-1-2.
—-
  AVISO DE SUSPENSIÓN DE CLASES Y CIERRE DE INSTALACIONES DEPORTIVAS Y MUNICIPALS 
 
  Emergencias y Seguridad de la Comunidad Valenciana ha decretado la preemergencia nivel rojo en el litoral sur de Valencia por fuertes lluvias y viento.
 
Debido a las previsiones para la jornada de mañana y tras evaluar el informe emitido por la Policía Local que recomienda la suspensión de las clases, el Ayuntamiento de Gandia ha decidido: 
 
 Suspender las clases en todos los centros educativos y formativos de la ciudad.
 
 Además, cerrarán las puertas las instalaciones deportivas municipales y la red de bibliotecas de Gandia.
 
 Desde el consistorio se recuerda que se atienda a todas las recomendaciones establecidas para este tipo de situaciones (evitar los desplazamientos en coche, y mantener la prudencia) e informarse sólo a través de los canales oficiales del Ayuntamiento de Gandia.
 
📞 Cualquier incidencia se puede avisar al teléfono de emergencias 1-1-2.